X kolo, KMF EKONOMAC – KMF FON, derbi kola ali i HUMANITARNI MEČ

Podeli:

Šampion Srbije, KMF Ekonomac, će u okviru X kola Prve futsal lige, ugostiti beogradski FON, pa će susret kragujevačkih i beogradskih studenata predstavljati derbi ovog kola, uz još nekoliko zanimljivih utakmica na prvoligaškim terenima. Ekonomac će u poslednjoj utakmici u Jezeru u jesenjem delu sezone, tražiti svoju desetu uzastopnu pobedu u prvenstvu, mada su mečevi sa FON-om uvek bili odlični jer je ekipa beogradskih studenata uvek željna nadigravanja i dobrog futsala. Kragujevačka publika imaće prilike da vidi i pozdravi bivšeg igrača Ekonomca, sada u ulozi trenera FON-a, Borka Surudžića, koji je sa velikim uspehom igrao u Jezeru.

Meč ovih dveju ekipa, u nedelju uveče, privlači pažnju javnosti, očekuje se veća poseta nego inače, a ovaj meč će imati i HUMANITARNI KARAKTER jer će se na istom prikupljati novčana sredstva za pomoć našoj maloj sugradjanki Anastasiji Babović, kojoj je dijagnostifikovana veoma retka bolest-Mukopolisaharidoza tip IIIb, za čije lečenje nema kod nas puno informacija jer spada u retke bolesti, pa je stoga za svako lečenje potreban put u inostranstvo, sa krajnjim ciljem da se Anastasiji obezbedi odlazak u nemački grad Minh, gde postoji Metabolička klinika, kako bi joj se uradili specijalistički pregledi. Naš klub želi da učestvuje u ovoj akciji i da pokušamo sada a i ubuduće da prikupljamo sredstva kako bismo pomogli maloj Anastasiji. Na ulazima hale Jezero će biti postavljene specijalne kutije za prikupljanje novčanih sredstava, a ko ne bude u prilici da te večeri bude u hali, svoju humanost može pokazati uplatom na dole navedene račune u svrhu lečenja ove devojčice.

Pozivamo naše navijače i simpatizere, kao i vernu kragujevačku publiku, da dodju i učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji. IGRAJMO ZA ANASTASIJU!!!

Anastasija Babović

Kopaonička 3/15 Kragujevac

Dinarski račun 908-16001-87

broj modela 53, poziv na broj 102-0009975/0

svrha uplate: za Anastasiju Babovic

primalac Snežana Babović

Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *