Tri nova lica u crvenom dresu

Podeli:

Agilna uprava srpskog šampiona na čelu sa Predsednikom kluba Prof. dr Dugalićem postavila je za cilj nekoliko projekata koji se moraju ispuniti tokom leta. Ostvarivanjem postavljenog najtrofejniji srpski klub u futsalu će dobiti jedno novo ruho i time će se klub podići na barem jedan stepenik više.

Prvi cilj je ostvaren dobijanjem organizacije turnira Lige šampiona, pa će srpska publika u Kragujevcu moći da, u periodu od 10-15. oktobra, vidi sjajni portugalski Sporting, prvaka Letonije Nikars i Ukrajine Kerson, uz srpskog prvaka.

Drugi cilj je ostvaren proširivanjem rukovodstva kluba gde je u upravu ušao veliki ljubitelj ovog sporta, Azerbejdžanac Turgaj Farzalijev sa kojim je novi oblik saradnje u podizanju kluba na viši nivo brzo dogovorio Predsednik Dugalić. Značajan i veliki doprinos ovoj saradnji naravno da je dao i prvi trener tima Predrag Rajić.

Za sve što Ekonomac očekuje na parketu, kroji se trenutno nov i jak tim, pa je srpski prvak najpre doveo u svoje red ove sjajnog Simeuna Kopanju, igrača koji je prethodne dve sezone nosio dres sjajnog Euro Motusa.

Drugo novo lice u dresu Kragujevčana stiže iz Brazila – Thales, igrač koji je igrao za mnoge klubove, koji će svojim iskustvom pojačati postavu na parketu.

Juče je brz i lak dogovor napravljen i sa Jocom Lazarevićem, takodje bivšom uzdanicom Euro Motusa, pa će ovaj lucidni momak svoje poteze nadalje prikazivati kragujevačkoj publici.

Predsednik kluba i prvi trener kažu da se ovde prelazni rok ne završava i obećavaju jedan drugačiji Ekonomac od jeseni.

Ovoga puta srpski prvak i kapiten srpske reprezentacije nisu dogovorili saradnju, te Marko Perić svoju karijeru nastavlja u Italiji, a mi mu želimo svaki uspeh i sreću na svakom planu u budućnosti.
KMF Ekonomac će novu sezonu započeti bez pojedinih igrača koji su prošle godine igrali, pa je time klub rešio da se zahvali Janjiću, Ristiću, Aleksiću, Jovanoviću, Da Silvi i Valjenku. KMF Ekonomac se svima zahvaljuje za sve što su učinili za klub kao i što su sa ponosom i poštovanjem nosili dres trofejnog kluba. Klub im želi sve najbolje u nastavku njihovih karijera.

Početak priprema je zakazan za ponedeljak 17. juli u kragujevačkoj hali Jezero od 16.30 časova.

Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *