STRAŠAN TRANSFER JE NAPRAVLJEN, NAJVEĆI IKADA – IGOR u EKONOMCU

Podeli:

Letnja rapsodija srpskog devetostrukog prvaka i najtrofejnijeg kluba na ovim prostorima se nastavlja. Jedan po jedan, projekti i ciljevi, koji su u junu postavljeni, se iz dana u dan realizuju.
Brojni noviteti karakterišu dogadjanja u redovima Kragujevčana i u svim njegovim strukturama.

Prava vest koja je uzdrmala futsal javnost jutros je stigla sa relacije Zlatibor-Brazil, a glasi da će Igor Raphael Lima De Souza pojačati redove srpskog prvaka. Nakon nekoliko sjajnih pojačanja i zadržavanja okosnice tima u Kragujevac stiže igrač u futsalu poznat kao IGOR, a po svojim igrama još poznatiji dok je nastupao za sam evropski krem našeg sporta, za Barselonu i Kairat, osvajavši sa njima ukupno 3(tri) titule šampiona Evrope. Ovo je definitivno najveće pojačanje ikada za kragujevački klub.

Ekonomac je ponosan na ovaj transfer i sigurno je da će kragujevačka publika uživati u svim novitetima koji su ovoga leta obradovali naš grad.

Agilna uprava, uz podršku stručnog štaba, posle nekoliko napornih dana uspela je da realizuje ovaj dogovor i pokazala da se aktivnosti ka ostvarenju onog najvećeg sna, pojačavaju ka ispunjenju.

Ekskluzivni intervju sa Igorom, sa ekskluzivnim fotografijama, naša verna publika i pratioci imaće priliku da vide na našem sajtu putem vesti koju će preneti naši saradnici agencije IP Sport Media, tokom vikenda, čim ovaj sjajni igrač pristigne u Kragujevac.

Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *