Rajić obavio prozivku

Podeli:

Šampion Srbije upalio je turbine i danas zvanično krenuo sa pripremama za prolećni deo sezone. Trener Rajić je obavio prozivku na kojoj se pojavilo jedanaest igrača. Seniorima je priključen najbolji dvojac mladog-drugog tima, Andreja Stojčevski i Lazar Milosavljević, čime su nagradjeni za odličan rad i napredak poslednjih par sezona. Imaće sada veliku šansu da naprave značajan iskorak u karijeri, doprinesu još boljim rezultatima i u tome će ih klub podržati jer su definitivno takcu šansu i zaslužili. Srdjan Ivanković, povratnik u redove našeg tima, zbog virusa nije prisustvovao prozivci, ali se njegov početak rada očekuje već od sutra. Nema sumnje da će se on lako i brzo uklopiti u pozanti mu sistem rada. Tako će se polako sklapati kockice za borbe na domaćim sportskim terenima.

Stručni štab Ekonomca ima u planu da ove nedelje treninzi budu uglavnom u teretani, a onda će se od naredne nedelje preći na kombinovani rad i sa loptom.

Prethodno su igračima prenete čestitke i želje za dobrim zdravljem, radom i uspehom u ime uprave kluba, pa se uz dobro raspoloženje počelo sa prvim treninzima u novoj godini. Ciljevi najtrofejnijeg kluba se znaju, oni su uvek najviši mogući, pa će sve snage biti ustremljene ka njima.

Srećan početak momci…

Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *