Pohod u Ligi šampiona

Podeli:

Klub malog fudbala Ekonomac iz Kragujevca, krenuće u novi, jedanaesti ukupno, pohod u UEFA ligi šampiona.

Trenerski tandem Bojović – Marinković, povešće ovoga puta mlade momke, u jedan novi pohod, gde će njihovi mladići praktično prve velike korake učiniti upravo u Evropi. Svakako da se ciljevi Ekonomca znaju, oni uvek ostaju isti i najviši. Istorija će biti ispisana, nema se šta izgubiti, jer su upravo ovi mladići budućnost ovog sporta, njihovo vreme tek dolazi i svakako će tek pokazati zašto upravo oni nose grb najtrofejnijeg kluba na ovim prostorima.

Ono što su im prethodne generacije ostavile jeste izuzetno visok renome, ali će ovi mladi dečaci sa ponosom braniti i predstavljati tim koji je jedanaest puta ukupno, a deset uzastopno igrao i nastupao u ovom takmičenju, najjačem evropskom. Poželećemo im sreću i visok domet, šta god da urade, biće to svakako veliki korak za budućnost koji se u ovom trenutku ne može izmeriti.

Put Slovenije, odnosno put lepog slovenačkog gradića Podčetrteka, delegacija srpskog prvaka krenuće tokom noći, a učešće u Ligi šampiona otvoriće protiv domaćeg tima Doboveca, prvaka Slovenije, zatim sledi duel sa prvakom Evrope Sportingom iz Lisabona, a za kraj meč protiv prvaka Bosne i Hercegovine – ekipe Mostar SG.

Termini odigravanja utakmica:

Sreda, 09.oktobar, od 20,00h KMF Ekonomac – FC Dobovec

Četvrtak, 10. oktobar, od 17,30h Sporting CP – KMF Ekonomac

Subota, 12.oktobar, od 17,30h FC Mostar SG – KMF Ekonomac

 

Srećno ekipo!!!

Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *