Počele pripreme za novu sezonu

Podeli:

Trener Ekonomca Predrag Rajić je danas, tačno u 16.30 časova u kragujevačkoj hali Jezero izvršio prozivku igrača čime je i zvanično započeo pripreme za novu sezonu u kojoj će se Ekonomac boriti na tri fronta, sa poznatim i najvišim ciljevima.

Igračima i članovima stručnog štaba se obratio Prof. dr Dugalić i predstavio ciljeve kluba, planove i predstojeće aktivnosti i poželeo zdravlje i dobar rad svima. Pored igrača koji su starosedeoci, posebno je pozdravio novajlije Jocu Lazarevica i Simeuna Kopanju, ali i dečake koji su iz drugog tima priključeni trenažnom procesu priprema prvotimaca, Lazara Milosavljevića i Andreju Stojčevskog. Informisao je sve prisutne da se u četvtak očekuje dolazak Brazilca Thalesa, ali i da klub ima cilj da do kraja prelaznog roka dovede još neko zvučno pojačanje, na čemu se uveliko radi.
Trener Rajić je svojim igračima predstavio sve članove kluba koji će se starati o treninzima, zdravstvenom stanju igrača i administrativnim poslovima, čime su igrači, posebno novi, zvanično upoznati kako stvari funkcionišu u klubu.

Nakon toga rad sa igračima i zvanično prvi trening je preuzeo kondicioni trener Prof. dr Radaković koji im je najavio paklene pripreme i vrhunski rad, za nijansu jači nego do sada.

Plan je da najpre svi igrači obave lekarski pregled, a onda će se nedelju dana trenirati u Kragujevcu nakon čega će se cela grupa sastavljena od igrača, trenera, članova uprave kluba i administracije preseliti na srpsku planinsku lepoticu Zlatibor gde će se obaviti dvanaestodnevne visinske pripreme.

Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *