ODRŽAN ŽREB U NIONU ZA GLAVNU RUNDU LIGE ŠAMPIONA

Podeli:

Danas je u Nionu održan žreb za Preliminarnu i Glavnu rundu takmičenja UEFA Lige šampiona.

Srpski šampion, KMF Ekonomac, će od 2. do 7. oktobra u Kragujevcu  u okviru Grupe 2 dočekati prvaka Španije (Inter FS), Ukrajine (MFC Kherson) i Češke (FK EP Chrudim). Tri prvoplasirana kluba iz ove grupe će se takmičiti u narednoj rundi, ali sasvim je izvesno da će ljubitelji i poštovaoci Ekonomca uživati u odličnim mečevima početkom oktobra.

Svoje jubilarno deseto učešće medju najboljim evropskim klubovima, koje od ove godine ima novi format i naziv- Uefa futsal liga šampiona, Ekonomac će započeti najpre protiv prvaka Češke, dan kasnije protiv prvaka Ukrajine koji je i prošle godine bio rival i gost u Kragujevcu, a onda poslastica za sve ljubitelje ovog sporta – meč protiv španskog prvaka i zvaničnog prvaka Evrope koji je predvodjen najvećom futsal zvezdom Rikardinjom. Ono što se sigurno može potvrditi je da publici sledi šest vrhunskih mečeva.

Ekonomac će ovaj turnir posvetiti svome gradu, koji u ovoj godini obeležava dve stotine godina od proglašenja za prvu prestonicu moderne Srbije, a dolazak pre svega Rikardinja i ostalih vrhunskih reprezentativaca Španije, uz odlične ekipe iz Češke i Ukrajine prava su pozivnica da svi posete naš grad.

Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *