MLADA POSTAVA EKONOMCA TRIJUMFALNO ZAVRŠILA TAKMIČENJE U ZAPADNOJ SRBIJI I PLASIRALA SE U DRUGU LIGU SRBIJE

Podeli:

Mladi tim najtrofejnijeg srpskog kluba, pobedom protiv KMF Raška rezultatom od 8-1, ekipe koja je zauzela drugo mesto na kraju prvenstva, overio je prvo mesto, osvojio titulu prvaka na srpskom Zapadu i potvrdio plasman u Drugu futsal ligu koja će se i naredne sezone igrati pod okriljem Fudbalskog saveza Srbije.


Dečaci trenera Ivana Marinkovića puno su toga uradili ove sezone, proširili klupsku istoriju i popunili trofejne vitrine srpskog šampiona. Svome timu doneli su u svom rangu duplu krunu, osvojivši najpre pehar Kupa u Zapadnoj Srbiji, a onda i nekoliko nedelja kasnije titulu prvaka regiona Zapadne Srbije, uz impozantan učinak od 17 pobeda iz 18 mečeva. Posebno su bili ubedljivi kao domaći, gde su ostvarili sve pobede, a o njihovoj ubedljivosti govori i činjenica da su svakog gosta ispratili sa minimum pet golova u mreži. Jedini poraz doživeli su u Čačku, kada im je došao loš dan usled ogromnog napora igranja u prvenstvu i kupu, gde su se pritom sa uspehom merili i sa prvoligaškim ekipama.
Celokupna sezona je potvrdila da ovi dečaci imaju veliki kvalitet i da srpski šampion, kao i ovaj sport imaju svetlu budućnost. Dečaci su potpuno ispratili svoje starije uzore, postigli 107 golova što je najviše u ligi, a primili 34, čime su ostvarili laskavu titulu najubedljivijeg napada i najsigurnije odbrane.
Uprava i stručni štab KMF Ekonomac su izuzetno ponosni na ovaj mladi tim i njihov kompletan učinak tokom cele sezone, posebno na veliki trud i rad koji je doneo rezultate. U narednoj sezoni još više pažnje i aktivnosti će se posvetiti razvoju mladih igrača, njihovom pravilnom usmeravanju i vaspitanju kao i daljem podizanju kvaliteta igre.

Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *