Marko Perić – naš novi igrač

Podeli:

Marko Perić, kapiten srpske futsal reprezentacije, naše je prvo i novo pojačanje u ovom prelaznom roku. Ovim dogovorom na najbolji mogući način najtrofejniji srpski klub, desetostruki prvak, pokazao je kakve su ambicije u novoj sezoni. O kvalitetima popularnog Perketa uzaludno je tražiti reči, dovoljno je njegovo desetogodišnje internacionalno iskustvo, činjenica da je kapiten nacionalnog tima, vrhunski čovek i sportista, koji će našem timu dati neku novu dimenziju.

Uprava i stručni štab Ekonomca posebno su zadovoljni novodogovorenim angažmanom, te se očekuje da će naši simpatizeri u narednoj sezoni još više uživati u čarobnoj igri.

Kmf Ekonomac je na ovaj način pokazao da počinje zanimljivo leto, kao i da korak dalje na medjunarodnoj sceni predstavlja fokus narednih aktivnosti. Naš tim svoj cilj ima i sigurno će ga i ostvariti, ali ovim gestom pokazujemo da želimo da napravimo krupan korak na narednu stepenicu.

Našem Perketu i njegovoj porodici, uprava, stručni štab i igrači, želimo najiskreniju dobrodošlicu u naš grad, a našim simpazerima obećavamo nova uživanja.

Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *