KMF Ekonomac predstavio tim za novu sezonu i nove ciljeve

Podeli:

Uprava i stručni štab Kmf Ekonomac iz Kragujevca su danas, u svojoj kući, na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, predstavili novi tim za novu sezonu u kojoj će se boriti na tri polja sa ciljevima odbrane duple krune i pokušaja da se u Ligi šampiona učini korak više.

Dekan Ekonomskog fakulteta Prof.dr Petar Veselinović pozdravio je sve prisutne sjajnim rečima dobrodošlice,poželevši dobar rad i puno novih uspeha klubu u čijem je osnivanju i funkcionisanju itekako učestvovao.

Predsednik kluba Prof.dr Dugalić je zatim predstavio nova pojačanja, koja su u predvečerje prethodnog dana pristupila srpskom šampionu-dovoljno je reći Slobodan Rajčević, proslavljeni igrač Ekonomca, čijim je povratkom svaki član kluba izuzetno srećan i koji će kao iskusni reprezentativac ponovo braniti boje kluba sa kojim je najveće uspehe nizao i Dmitro Sorokin, ukrajinski reprezentativac i igrač koji će svojim načinom igre dati novu dimenziju Ekonomcu. Uz takodje pristiglog Talesa i pre par dana Kopanju i Lazarevića, uz sve starosedeoce koji su prethodne sezone osvojili sve trofeje na ovim prostorima, najavljene su izuzetne ambicije i visoki ciljevi.

Tako je i ovaj letnji projekat ispunjen, a ovi igrači se od ponedeljka stavljaju na raspolaganje stručnom štabu koji će ih na dvanaestodnevnim pripremama na Zlatiboru kaliti za vrhunske rezultate.

Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *