Ivan Miljković pojačao Ekonomac

Podeli:

Proslavljeni srpski odbojkaš, Ivan Miljković potpisao je pristupnicu na osnovu koje će i zvanično biti registrovan za naš tim. To je kruna održanog okupljanja na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, kojem su pored legende srpske odbojke prisustvovali članovi Uprave, stručnog štaba i kompletnog igračkog pogona najtrofejnijeg futsal kluba na našim prostorima. Time je nastavljena praksa, po kojoj, kako su to u Ekonomcu formulisali, najbolji idu sa najboljima, a Miljković je sada u tom nizu veličanstvenih sportista u kojem su od ranije Aleksandar Đorđević, Milorad Čavić, Nađa Higl, Darko Stanić, Stevan Pletikosić, Slobodan Krčmarević, pa zatim Đorđe Balašević …
– Osećamo veliko zadovoljstvo, srećni smo i ponosni što je Ivan veliki postao deo nas. Radi se o sigurno jednom najvećih asova naše odbojke, igraču bez i jedne mrlje u svojoj karijeri, odličnom čoveki, tako da su sve to bili razlozi zbog kojih smo želeli da ga dovedemo u naše redove. I dalje ćemo težiti da uspešne sportiste i ljude izuzetnih karakternih osobina dovodimo u naše redove, jednog dana možda napravimo i kuću slavnih, zaključio je prof. dr Veroljub Dugalić, predsednik Ekonomca.
U obraćanju svojim novim saigračima, Miljković je istako da nije imao prilike da često boravi u Kragujevcu, da je sve ovo plod poznanstva koje je nedavo uspostavljeno sa prof. dr Dugalićem, za koje se nada da će biti na obostrano zadovoljstvo, baš kao i sportski angažman. Proveo je Miljković 22 godine profesionalnog igranja, ostavio jedan neizbrisiv trag u okvirima odbojkaškog i sporta uopšte ne samo na našim prostorima.
– Nisam toliko umešan u baratanju sa loptom za futsal, bez obzira što sam svoju igračku karijeru proveo u sportu sa loptom, ali ako ništa više očekujem da doprinesem novom timu na visini i u skok igri, u šaljivom tonu, obratio se Miljković svojim novim saigračima: Drago mi je da sam na ovaj način postao deo ove sredine, biće to lepa prilika da se družimo i uživamo u sportu. Ono što mogu sa sigurnošću da kažem jeste da ću sa ponosom isticati da sam i zvanično član jednog izuzetnog kluba, kakav je Ekonomac, istakao je aktuelni potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije, kome je uručen dres kragujevačkog kluba sa brojem 14 koji je obeležio njegovu dosdašnju igračku karijeru.
Slavnom asu dobrodošlicu u klub poželeo je trener Predrag Rajić, dok ga je u ime igrača pozdravio kapiten Nikola Rnić, naglasivši mu i da je predstojeći dan rezervisan za kondiciju i da „profa“ Radaković ne pravi izuzetke i nikoga ne štedi od žestokog rada.

Nakon ove manifestacije, Ekonomac je ugostio RB Valjevo, savladavši ih 7-0. Utakmicu su na predstavljanju okarakterisali prvotimci Predraga Rajića, državši natpis SOROKIN, čime su na dirljiv način poslali poruku podrške svome saigraču Dimi Sorokinu, koji se oporavlja od povrede kolena. Zatim je prikazanom igrom Ekonomac prikazao da se kockice polako sklapaju za najvažnije takmičenje koje sledi za dve nedelje u Italiji.
Sve u svemu bogat dan u najtrofejnijem srpskom klubu čime je na prelep način dočekan klupski 17.rodjendan.

Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *