EP Hrudim iznenadio Ekonomac

Podeli:

Nije na najbolji način po srpskog prvaka počeo turnir Glavne runde Lige šampiona, češki tim je trijumfovao u Jezeru 6-3(2-0) i po prvi put u svojoj istoriji naneo poraz Ekonomcu. Lošije otvaranje utakmice, dve neiskorišćene prilike i greške dovele su do jedne brze kontre koja je donela vodjstvo gostima. Nisu uspevali igrači Ekonomca da pronadju odgovarajući ritam, pa je trener Rajić pokušao da ih razmrda igrom sa golmanom igračem. To se posle još jedne od brojnih grešaka udodavanju, nije isplatilo i češki tim je povisio na 2-0.  Vrhunac problema u kojima se našla domaća ekipa dogodila se pred zvuk sirene prvog dela, kada nakon prekršaja van šest metara, možda malo i prestrogo biva isključen prvi golman Momčilović.

Pokušavao je Rajić da raznim kombinacijama u drugom delu razmrda svoj tim, bio i blizu izjednjačenja, ali Ekonomac je u drugom delu dva od ukupno tri gola primio iz protivničke polovine, tokom igre sa golmanom-igračem, a u mnogim trenucima ni sreća nije bila saveznik Ekonomca.

Svakako sve ove činjenice nikako ne umanuju pobedu sinoć odličnih Čeha, koji su otežali planove Ekonomcu za naredne utakmice.

Četa Predraga Rajića u drugoj utakmici protiv Ukrajinaca nema prava na grešku, a ovom prilikom pozivamo sve navijače da u što većem broju u četvrtak od 20,30h dodju u Jezero.

Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *