EKONOMAC OSVOJIO KUP SRBIJE

Podeli:

U finalnom meču finala Kupa Srbije u futsalu, KMF Ekonomac je potvrdio ulogu favorita i savladao Novopazarce rezultatom 6-3(3-2).

Uzavrela i frenetična atmosfera u obrenovačkoj hali, proizvedena navijanjem pristalica oba kluba na fer i sportski način, omogućila je akterima meča da uživaju u finalnoj utakmici. Svoje odlično veče imao je u Ekonomcu pre svega Igor, koji je već u 4.minutu načeo mrežu rivala, nakon šuta Bobe Rajčevića, a zatim već u 7. minutu nakon sjajnog solo prodora asistirao Matijeviću za dupliranje vodjstva. Nesmotrenost u odbrani pomogla je Pazarcima da se u meč vrate preko Sadovića, ali se do poluvremena tresu obostrano mreže još po jednom u režiji već upisanih strelaca, Matijevića i odmah zatim Sadovića.

Potvrda kvaliteta dogodila se u drugom delu meča, kada Igor sa dva pogotka otklanja sve dileme, dok tačku na kvoti strelaca Ekonomca ispunjava Pršić za vodjstvo od 6-2. Pazarci ublažavaju poraz golom Stupljanina, što je ujedno bio konačan rezultat meča i trenutak kada je slavlje moglo da počne.

Ekonomac je na ovaj način osvojio 4. trofej Kupa Srbije u futsalu, još jedan pehar u bogatoj riznici kluba je odnet u Kragujevac, na sasvim zaslužen način. Tako je nastavljena niska uspeha u osvajanju trofeja ove sezone, nakon svih uspeha mladjih uzrasta najtrofejnijeg srpskog kluba.

Kmf Ekonomac se posebno zahvaljuje svojim pristalicama, koji su i na ovoj utakmici bodrili svoj klub, a uz fer i sportsko navijanje pokazali visok nivo sportske kulture i pomogli svom timu u osvajanju ovog trofeja.

Posebnu zahvalnost dugujemo sjajnim domaćinima, KMF Palež i FSO Obrenovac, koji su svojim velikim trudom i zalaganjem omogućili da utakmica finala Kupa Srbije bude na vrhunskom nivou.

Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *