Ekonomac bolji od FON-a, za 21.pobedu po redu

Podeli:

Sigurnom i ubedljivom igrom, Kmf Ekonomac je nastavio svoj put ka zacrtanom cilju ove sezone, ekipa Kmf FON je savladana u Beogradu, u okviru 21.kola Prve futsal lige rezultatom 9-2(5-0).

Time je ostvarena 21.uzastopna pobeda u prvenstvu ove sezone iz isto toliko mečeva, uz pregršt lepih i tečnih akcija, posebno u prvom delu meča, kada je pre svega usled nedostatka koncentracije u završnici akcija, donekle i sreće, vidjeno pet pogodaka u mreži beogradskih studenata. A moglo je puno više. Ekipa domaćina, želela je da se nadigrava, pa je, kao retko dosad u prvenstvu vidjena utakmica sa puno trčanja, pravih duela, sve u okviru fer i sportskog ponašanja svih aktera. Golove u prvom delu, pored autogola nakon šuta Pršića već u 1.minutu, postigli su i Igor u 2.minutu, a onda i Tales, Rajčević i Matijević u 9, 14 i 15. minutu.

Nastavak meča je doneo pogotke u 25. i 27. minutu i to ponovo Matijevića i kapitena Rnića, a onda je trener Rajić ubacio najmladju postavu kada je svoje nove minute na prvoligaškom terenu ostvarila petorica golobradih mladića iz mladjeg pogona. Svoju sjajnu igru i nekoliko lepih akcija, uz veliku požrtvovanost za svaku loptu pokazali su ovi dečaci, krunisavši je sa još dva pogotka Stojčevskog i Digića u 33. i 39.minutu. Čast domaćina donekle su spasili Petrašević i Arsić u 24. i 37. minutu, ublaživši poraz.

Korektnost i sportska kultura svih aktera ovog meča su nešto što se posebno treba istaći, počevši od same organizacije pa do sjajne borbe na terenu, na čemu se domaćinu posebno zahvaljujemo.

KMF Ekonomac će u poslednjem, 22.kolu regularnog dela prvenstva odigrati meč protiv KMF Jastrebac iz Blaca, u petak, 27.aprila u 19 časova u hali Jezero i pokušati da ostvari svojevrstan rekord odnosno da ostvari sve pobede u prvenstvu, pred završne borbe u novom sistemu takmičenja gde će se kroz play-off mečeve odlučiti prvak Srbije.

Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *