Tri nova lica u crvenom dresu

Agilna uprava srpskog šampiona na čelu sa Predsednikom kluba Prof. dr Dugalićem postavila je za cilj nekoliko projekata koji se moraju ispuniti tokom leta. Ostvarivanjem postavljenog najtrofejniji srpski klub u futsalu će dobiti jedno novo ruho i time će se klub podići na barem jedan stepenik više.

Prvi cilj je ostvaren dobijanjem organizacije turnira Lige šampiona, pa će srpska publika u Kragujevcu moći da, u periodu od 10-15. oktobra, vidi sjajni portugalski Sporting, prvaka Letonije Nikars i Ukrajine Kerson, uz srpskog prvaka.

Drugi cilj je ostvaren proširivanjem rukovodstva kluba gde je u upravu ušao veliki ljubitelj ovog sporta, Azerbejdžanac Turgaj Farzalijev sa kojim je novi oblik saradnje u podizanju kluba na viši nivo brzo dogovorio Predsednik Dugalić. Značajan i veliki doprinos ovoj saradnji naravno da je dao i prvi trener tima Predrag Rajić.

Za sve što Ekonomac očekuje na parketu, kroji se trenutno nov i jak tim, pa je srpski prvak najpre doveo u svoje red ove sjajnog Simeuna Kopanju, igrača koji je prethodne dve sezone nosio dres sjajnog Euro Motusa.

Drugo novo lice u dresu Kragujevčana stiže iz Brazila - Thales, igrač koji je igrao za mnoge klubove, koji će svojim iskustvom pojačati postavu na parketu.

Juče je brz i lak dogovor napravljen i sa Jocom Lazarevićem, takodje bivšom uzdanicom Euro Motusa, pa će ovaj lucidni momak svoje poteze nadalje prikazivati kragujevačkoj publici.

Predsednik kluba i prvi trener kažu da se ovde prelazni rok ne završava i obećavaju jedan drugačiji Ekonomac od jeseni.

 

Ovoga puta srpski prvak i kapiten srpske reprezentacije nisu dogovorili saradnju, te Marko Perić svoju karijeru nastavlja u Italiji, a mi mu želimo svaki uspeh i sreću na svakom planu u budućnosti.

 

KMF Ekonomac će novu sezonu započeti bez pojedinih igrača koji su prošle godine igrali, pa je time klub rešio da se zahvali Janjiću, Ristiću, Aleksiću, Jovanoviću, Da Silvi i Valjenku. KMF Ekonomac se svima zahvaljuje za sve što su učinili za klub kao i što su sa ponosom i poštovanjem nosili dres trofejnog kluba. Klub im želi sve najbolje u nastavku njihovih karijera.

 

Početak priprema je zakazan za ponedeljak 17. juli u kragujevačkoj hali Jezero od 16.30 časova.