Šampion startovao sa pripremama za novu sezonu

Podeli:

Najtrofejniji srpski klub, desetostruki šampion krenuo je sa pripremama za novu sezonu, u godini u kojoj će po deseti put u svojoj istoriji napasti Ligu šampiona. Ciljevi su postavljeni, njihova lestvica se zna godinama unazad. 

Predsednik kluba, Prof. dr Veroljub Dugalić, se srdačnim rečima zahvalio igračima i stručnom  štabu koji su prošle sezone izneli najveći teret u osvajanju desete titule, a onda i poželeo dobrodošlicu kapitenu srpske reprezentacije Periću, kao i proslavljenom brazilskom igraču Divaneiu, upoznavši sve prisutne o budućim   planovima koji klupske strukture očekuju u narednom periodu kao i načinu funkcionisanja kluba.

Trener kragujevačkog kluba, Predrag Rajić, predstavio je igračima plan sprovodjenja aktivnosti tokom pripremnog perioda, naredne dane u kojima će se prvi deo priprema sprovesti u Jezeru, a zatim slede dvanaestodnevne pripreme na Zlatiboru, staroj i proverenoj bazi srpskog prvaka.

Ekonomac će u novoj sezoni pun fokus dati razvoju i mladog kadra kroz ojačavanje omladinskog pogona.

Narednih desetak dana, četa Rajića provešće u svom gradu, a onda će se uputiti put srpske planinske lepotice, gde će se raditi na fizičkoj spremnosti, a krajem meseca kroz nekoliko prijateljskih utakmica izbrusiti formu za novi početak.

Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *