Rajić sa stručnim štabom spremio tim za sve domete

Podeli:

Nakon dva i po meseca napornog rada, u taboru šampiona je sve spremno za najviše domete. U ekipi su svi igrači željni dokazivanja i materijalizacije svega uradjenog u dosadasnjem delu priprema.

Puno toga je ovog leta učinjeno, rad uprave kluba, stručnog štaba i administracije kluba je nastavljen bukvalno prvog dana nakon kraja prethodnog prvenstva, a sada svi sa iščekivanjem jedva čekaju da na parket hale Jezero izadje novi tim Ekonomca sastavljen od najboljih pojedinaca iz prethodne sezone i sjajnih i velikih pojačanja.

Predrag Rajić će do kraja prve nedelje oktobra brusiti formu u prvenstvu za predstojeći turnir Lige šampiona, ali se ciljevi šampiona Srbije znaju i njegov tim koji god da izvede će imati prioritet da na parketu ostavi najbolji utisak i najbolju igru.

Predstojeća sezona biće različita od prethodne dve, pa se odlukom organa takmičenja vraća stari sistem u kojem će se igrati play off u dva dobijena meča a nakon regularnog dela takmičenja. Novina koja je uvedena je i ograničenje broja stranaca na četiri, pa će tako, nakon letošnjih pojačanja ovakva odluka štetiti samo Ekonomcu, ali i uskratiti uzivanje publici u mečevima nacionalnih takmičenja. Ipak će se na mukama naći i trener Rajić koji će sada morati i o ovom pravilu da vodi računa.

Devetostruki šampion Srbije će u prvom kolu dočekati Deus iz Sremske Mitrovice u petak,29.septembra od 19 časova u hali Jezero.

Novi tim Ekonomca krasiće i novi izgled, jer će najbolji srpski klub u novoj sezoni nositi sportsku opremu Hummel, imajući u vidu da je sa kompanijom Djaksport potpisan sponzorski ugovor.

Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *