NOVI REKORD – PRVI I DRUGI TIM NEPORAŽENI U JESENJEM DELU

Podeli:

Prva i druga postava srpskog šampiona ostvarile su nešto što se do sada nikada nije dogodilo, odnosno oba tima su jesenji deo prvenstva završila sa maksimalnim bodovnim saldom. Istina, svako u svom rangu takmičenja, ali skor prvog tima od 11 pobeda iz isto toliko mečeva u Prvoj futsal ligi, kao i skor drugog tima od 9 pobeda iz isto toliko mečeva u Trećoj futsal ligi regiona Zapadne Srbije, čelne pozicije na obe tabele, nešto su čime se nikada niko nije mogao pohvaliti.

Prvi tim je svoj jesenji deo i takmičarski deo 2017.godine završio trijumfom u Blacu, dok je drugi tim imao dva teška meča, gostovanje u Raški, kao i kući protiv Borca iz Čačka. Mladići Ivana Marinkovića najpre su prethodne srede trijumfovali ga gosti protiv neugodne Raške na domaćem terenu, rezultatom 1-2, a zatim su juče protiv komšija iz Čačka, pobedom u sjajnom meču od 6-2, overili titulu jesenjeg prvaka u svojoj kategoriji.

Ostvareni rezultati jasna su smernica da su i mladići na putu kojim idu stariji, a ovakvi rezultati jesu za ponos srpskog šampiona. Samo tako neka nastave, jer samo dobrim, poštenim i predanim radom se postaje šampion.

Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *