Ekonomac ostvario četrnaestu uzastopnu pobedu

Podeli:

Najtrofejniji klub Srbije, savladao je u okviru 14.kola Prve futsal lige rivala iz Ivanjice rezultatom 2-1(2-1), pogocima Brazilca Thalesa.
Utakmica u Jezeru sa klubom iz Ivanjice bila je prava prvenstvena, čvrsta i jaka, puna borbenosti i duela. Ivanjičani, koji su prvenstvenu utakmicu sa najboljim timom Ekonomca po prvi put zvanično igrali u Jezeru, su prikazali najjači otpor ne samo ove već u poslednjih nekoliko sezona, dugo Ekonomac na svom terenu nije slavio golom razlike. Na postavci igre, duelima, akcijama i sjajnim odbranama mi im najiskrenije čestitamo. Ekonomac je stvorio dosta prilika koje nije iskoristio pre svega zahvaljujući golmanu Lišaninu, koji je činio čuda izmedju svojih stativa. Ova prava prvenstvena utakmica potpuno je zadovoljila gledaoce koji su se uželeli dobro i pravog futsala na obe strane.
Našim sportskim prijateljima iz Ivanjice, sa kojima dugi niz godina unazad imamo odnose pravih sportskih vrednosti želimo puno sreće u nastavku takmičenja, a zajedno ćemo i nadalje negovati i razvijati naš sport.
U narednom kolu Ekonomac gostuje u Valjevu, gde će juriti petnaestu prvenstvenu pobedu, dok kolo nakon toga sledi spektakl u Kraljevu gde će naš tim ugostiti beogradske studente kao domaćin u ovom gradu, sa jedinim ciljem da studentski derbi Srbije popularizuje futsal u ovom gradu.

Mladi tim Ekonomca je u okviru Druge futsal lige, uspešno završio ovaj futsal vikend pobedivši 2-0, na teškom gostovanju u Bečeju, na čemu četi Ivana Marinkovića čestitamo.

Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *