DRUGI TIM KMF EKONOMAC SAVLADAO KMF OLIMP(5-2) I OBEZBEDIO PLASMAN U DRUGU LIGU

Podeli:

Još jedan veliki dan u istoriji KMF Ekonomac. Na sjajan način upisali su ga mladići druge postave, koji su petnaestom pobedom u prvenstvu u okviru Treće regionalne lige Zapadne Srbije, ostvarene protiv ekipe iz Vrnjačke banje rezultatom 5-2(3-1), dva kola pre kraja prvenstva obezbedili plasman u viši rang, pa će tako naredne sezone igrati Drugu ligu Srbije.
Ovi momci su, vodjeni trenerskom palicom Ivana Marinkovića, napravili izuzetno uspešnu jesen, najpre u prvom delu ostvarivši maksimalan skor od devet pobeda od devet mečeva, zatim i osvojili Kup svog regiona koji im je omogućio nadmetanje u završnom doigravanju, a onda i odličnim partijama tokom proleća obezbedili sigurno lidersko mesto i nove izazove u narednoj sezoni. Statistika kojom su u potpunosti ispratili svoje starije uzore iz prvog tima ogleda se i u tome da je ova postava najefikasnija u napadu i najsigurnija u odbrani u konkurenciji svih ostalih timova.
Do kraja prvenstva imaće još utakmice protiv KMF Zlatara u Novoj Varoši i protiv KMF Raške u Kragujevcu, sa ciljem da se ostvare još dve pobede, ali i pored toga sumiranje postignutog u dosadašnjem delu sezone daje svima prelepi osećaj šta znači biti deo jedne priče kakva je Kmf Ekonomac.
Ako svemu ovome još jednom pridodamo da je treća postava najmladjih članova osvojila ligu mladih Srbije, to jasno govori da je sve što je tokom ove sezone uradjeno sa mladima siguran pokazatelj da je KMF Ekonomac na pravom putu i da ne treba da brine za budućnost u ovoj sve popularnijoj igri.

Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *