DOBRODOŠLI NA NOVI REDIZAJNIRANI SAJT NAŠEG KLUBA!!!

Podeli:

Projekat vredan truda i rada tokom čitavog leta je uspešno okončan. Još jedna nova stvar koju smo uradili je redizajn sajta, čime je naš Klub dobio novo lice. Domen www.ekonomac.com je u potpunosti uređen u skladu sa aktuelnim trendovima, kako u dizajnu tako i u svojoj funkcionalnosti.

Sve ovo je urađeno sa ciljem da posetiocima i pratiocima KMF Ekonomac omogućimo brz i lak pristup svim potrebnim informacijama vezanim za ovaj sport. Sjajna grafika, nova statistika, omogućava da na jedinstven način pratite sva takmičenja kako na svom računaru tako i na mobilnim telefonima i tabletima.

Nakon svega urađenog, potrebno je iskazati i veliku zahvalnost mladim i ambicioznim programerima firme PROTPL, koji su na sjajan način razumeli sve potrebe koje su se ispoljavale tokom detaljnog rada na ovom projektu, čime su pokazali da zaslužuju da budu pravi saradnici najboljeg srpskog tima.

Verujemo da će ova novost obradovati sve navijače i simpatizere našeg Kluba i postaviti neke nove standarde. Sa velikim zadovoljstvom Vam želimo da uživate u praćenju našeg Kluba.

Podeli:

2 komentara

  1. Bravo, svaka čast, kvalitetan sajt je neophodan za jedan klub kakav je Ekonomac!

  2. Sajt modernog izgleda i jos vaznije – izuzetno funkcionalan. Kako sam imao priliku i cast da saradjujem sa momcima iz ProTPL-a mogu da kazem samo – svaka cast.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *