Čestitke iz UEFA

Podeli:

Osvajanje nove titule prvaka Srbije i nacionalnog Kupa propraćeno je i od strane zvaničnika UEFA, pa je tako prvi čovek za futsal, gdin Morel poslao poruku koja nama puno znači i koja je merilo našeg rada.

U čestitki upućenoj na adresu Predsednika kluba se , izmedju ostalog, kaže:

“Dragi Veroljube, Molim vas da primite moje tople čestitke na još jednoj osvojenoj tituli. Niz pobeda u domaćoj ligi ne treba uzimati zdravo za gotovo niti posmatrati kao nešto što je jednostavno ponoviti. Vaši pohvalni napori da u tome uspete svake godine predstavljaju izuzetan primer profesionalnog timskog rada na terenu i van njega. Drago nam je što imamo tako pouzdanog i posvećenog prijatelja i partnera u Srbiji, i radujemo se što će vaš klub ponovo učestvovati u novom formatu UEFA Futsal kupa. “

Takodje stižu i čestitke iz zemlje i regiona, pa su uz domaće klubove Kmf Euro Motus, Kmf FON, FK Radnički 1923, ŽRK Radnički i mnoge druge, poruku vrednu pažnje poslali i naši prijatelji iz FC Nacional Zagreb, koju prenosimo u celosti: “Našim sportskim prijateljima iz Kmf Ekonomac čestitamo na osvajanju devete titule prvaka Srbije, osme uzastopne, i na osvajanju kupa Srbije , čime su večeras završili još jednu fantastičnu sezonu u bogatoj povijesti kluba. Nikada Vam nećemo zaboraviti fair play koji ste iskazali u ovogodišnjem izdanju Main runde UEFA Futsal cup-a koji nas je žrijebom spojio u Kragujevcu. Tada ste nam još jednom pokazali kako je Ekonomac velika sportska ekipa i šampionska momčad.“

Da su odnosi dva najjača srpska kluba jedinstveni, potvrdjuje i čestitka koja nam je stigla od naših sportskih rivala, ali pre svega velikih prijatelja iz KMF Euro Motus, u kojoj se kaže: “Poštovani, čestitamo Vam osvajanje titule u sezoni 2016/2017 godine, puno uspeha na medjunarodnoj sceni, i nadamo se nastavku uspešne saradnje i u budućnosti. Pozdrav za ceo klub, kako za fudbalere tako i za ceo stručni štab“.

Nama ostaje da se ponosimo takvim načelima koja imamo i koja poštujemo, ali nam je i za ponos što imamo prijatelje koji to umeju da vide i cene.

Ostaje nam i da proslavimo slasti osvojene duple krune u ovoj sezoni, čime su ispunjeni klupski ciljevi postavljeni pre početka, a ta proslava će se dogoditi u četvrtak, 11.maja od 20h u Plavoj sali naš8ih Šumarica, uz prisustvo brojnih zvanica i prijatelja kluba.

Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *